Adviezen

Op deze pagina staat een overzicht van enkele projecten waarover WAC-Ede heeft geadviseerd. De informatie is beperkt, omdat adviezen in beginsel vertrouwelijk zijn en dus niet openbaar gemaakt kan worden. De woningen in de gepresenteerde projecten zijn inmiddels bewoond. 

Hieronder een rij door ons zelf gemaakte foto’s van een vijftal projecten met daarnaast de samenvatting van ons advies zoals weergegeven is in de bijlage van het jaarverslag.

28 appartementen te Ede

Het project betreft 28 appartementen in 4 woonlagen. Wij hebben een advies uitgebracht met 59 adviezen, waarvan 16 pluspunten voor onder andere voldoende parkeerplaatsen, de aanduiding op tekening van de afvalinzameling, draaikiepramen en -deuren, aansluiting voor een wasmachine/-droger en een aantal appartementen beschikt over een berging en een technische ruimte. Naar aanleiding van ons eerdere advies zijn 7 adviezen overgenomen. Verder werden er nog opmerkingen gemaakt over de te kleine en niet functionele bergingen op de begane grond, het ontbreken van gegevens op de tekeningen van wandcontactdozen in de keuken, deurbel en schel bij de voordeur van de appartementen, rookmelder in de woonkamer/keuken bij een aantal appartementen en het ontbreken van buitenruimte bij een aantal appartementen.